Uutiset

16.03.2015 / Uusipori toimitus

PUPPA J, RAAPPANA JA SOUND EXPLOSION BAND YHTEISKIERTUEELLE

Uuden Lasitimanttei-albuminsa lokakuussa julkaissut Puppa J sekä Raappana yhdistävät voimansa Sound Explosion Bandin herrasmiesten kanssa ja lähtevät yhteiskiertueelle Suomen halki helmikuussa. Luvassa on sellaista reggaerytmien iloittelua jota ei monaalla ole aikoihin kuultu kun artistit esittävät uusia ja vanhoja kappaleitaan Suomen kovimpiin ja ahkerimpiin kuuluvan bändin kanssa. Monesta kokoonpanosta, kuten Jätkäjätkistä ja Liljan Loistosta tutuksi tulleen Puppa J'n uutta Lasitimanttei-albumia voi pitää tietynlaisena kokoomapisteenä ja käännekohtana artistin uralla. Yhtenäisenä soiva Bommitommin tuottama lempeänkarhea levy lunastaa vuosien varrella tehdyt lupaukset. 2014 ilmestyneet sinkut "Menossa mihkään" ja "Lasitimanttei" ovat saaneet huiman määrän positiivista palautetta ja mukavasti radiosoittoa, mutta on selvää että Puppa ei ole tehnyt suosion eteen kompromissejä olennaisten asioiden suhteen. Suurelle yleisölle erityisesti "Kauas pois" ja "Kran Turismo" (JVG'n kanssa) - hiteistään tunnettu Raappana työstää parhaillaan myös uutta albumia. Toistaiseksi vielä vailla nimeä kulkevalta albumilta on luvassa videosinkku syksyllä 2014. Albumia on työstetty sekä Jamaikan että Suomenlinnan saarilla ja huhutaan musiikillisesti ennakkoluulottoman miehen löytäneen uusia tyylillisen inspiraation lähteitä matkoillaan. Suureen suosioon jo "Päivä on nuori" ja "Maapallo"-albumeillaan noussut Raappana on esiintyjä aidoimmasta päästä - julkisuuden sijaan hän nauttii esiintymislavojen parrasvaloista ja hyvien vibojen levittämisestä. Bändinä toimiva Sound Explosion Band on tehnyt artistien kanssa yhteistyötä jo pitkään. Ensimmäiset yhteiset keikat tehtiin molempien kanssa jo vuosia ennen yhteisten albumien tekoa ja yhtyeen soittojälki kuuluu molempien hittikappaleilla. Vaikka yhtyeen ydinryhmä on soittanut yhdessä jo viime vuosituhannen puolella, ei kyse ole mistään kehäraakeista - Sound Explosion Bandin vetreännotkean rytmin alkulähteenä on yksinkertaisesti soiton ilo, vuodesta toiseen. Bändi on tullut monelle tutuksi myös Jukka Pojan keikoilta ja suosituilta levyiltä. Pe 20.3. Klo 22:00. Showtime klo 23:30. Liput 13e, ennakkomyynti Tiketti & Havana. Keikan jälkeen We Love Fridays-Jälkiliukkaat, liput 5e.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi