Uutiset

07.05.2015 / Uusipori toimitus

Käppäräpartio Ry juhlii uuden ja ensimmäisen koulutusaluksensa kastajaisia

Käppäräpartio ry juhlii tulevana lauantaina 9.5. Porin Kallossa kello 14:00 uuden ja ensimmäisen koulutusaluksensa kastajaisia. Haluamme kutsua teidät Uusi Porista paikan päälle juhlistamaan historiallista hetkeä lippukuntamme toiminnassa. Ohjelmassa on uuden h-veneemme nimen paljastaminen, veneeseen tutustumista sekä lippukunnan kevytvenekaluston esittelyä. Käppäräpartio ry hankki loppuvuodesta 2014 ensimmäisen purjeveneensä. Venettä on talvikausi kunnostettu ja nyt on aika juhlia kastajaisia ja esitellä veneemme. Vene on 27- jalkainen (8,3m pitkä) H-vene, rekisteröity kahdeksalle hengelle ja jossa on yöpymistilat neljälle. Hankinta on merkittävä, se mahdollistaa laajalle joukolle lapsia ja nuoria hyvät sekä turvalliset edellytykset harrastaa meripartiota. Purjevene luo puitteet nousujohteiselle koulutukselle ja nyt pystymme järjestämään matkapurjehduksia Selkämeren alueella. Purjehduksilla päästään kokeilemaan käytännössä partioilloissa opittuja merenkulkutaitoja unohtamatta huimia uusia elämyksiä. Käppäräpartio ry on perustettu vuonna 1978. Olemme Porin alueen suurin partiolippukunta. Jäseniä toiminnassamme on 158 tyttöä ja poikaa. Viimeisen kymmenen vuoden ajan lippukunnassamme on ollut vahva meripartioinnostus; olemme osallistuneet kahdelle kansainvälisille meripartioleirille sekä partiopiirin Selkämeren laivueen toimintaan ja kevytvenekilpailuihin. Johtajamme ovat kouluttautuneet ahkerasti kursseilla ja järjestäneet lippukuntalaisille aktiivista kevytvenetoimintaa kesäisin. Lippukuntamme kevytvenelaivueeseen kuuluvat neljä Scout 430 purjejollaa sekä kaksi Optimistijollaa.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi