Uutiset

26.07.2016 / Uusi Pori

Piikarännin muistelu starttaa kauppatorilta

Ränni elää ja voi hyvin taas lauantaina 30.7. kun Porin kauppatorille kokoontuvat entiset, ja mikseivät nykyisetkin, keskustan korttelien kiertäjät. Muistellaan, tavataan tuttuja, kuunnellaan musiikkia ja katsastetaan uusi ja vanha ajoneuvokanta Tiilimäen Kespa on paikallaan, uusin elkein, kiertoliittymiä on tullut ja – ennen kaikkea – ne kuuluisat ajokiellot. Mutta muistot elävät ja ränni kierretään, myötä- ja vastapäivään. Kävellen liikkeellä olevat pysähtyvät jälleen Ratsulankulmaan ja ”lihatiskille.” Varsinaisen toritapahtuman aloittaa klo 18.30 yli-ikäinen tiskijukka, ränninkiertäjä 1960-luvulta, Johnny-Kai Forssell, joka on luvannut vetää sellaisen rokkipläjäyksen, että pulutkin hätäkakkaavat. Kello 19.00 tempaisee Make Tommila duonsa voimin tyylikkääseen tapaansa ilmoille messevät laulunsa. Klo 20.00 on rankan live-esityksen vuoro, lavalle kapuaa Serpico. Rännitapahtuman primus motor Pasi Grönman julistaa rännirauhan klo 21.00. Tämän jälkeen saavat autot asettua riviin torille, josta kulkue lähtee. Rännitapahtuman muu työryhmä koostuu kvartetista Marko Saha, Sami Luoto, Niina Temonen ja Visa Leino.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi