Uutiset

01.08.2016 / Uusi Pori

Pokemon villitsee Porilaisia !

Pokemon Go Pori ryhmän aktiivi Katariina Penttilä (23 v) innostui Pokemon pelistä heti kun se julkaistiin, sillä hän oli nuoruudessaan kasvanut Pokemonien parissa. Peli on todella koukuttava, itsekin olen aikaisemmin harrastanut lähinnä taiteta ja musiikkia, nyt olen parissa viikossa kävellyt 80 kilometriä ylimääräistä, kertoi Penttilä. Pokemon Go Pori facebook ryhmään Katariina Penttilä liittyi heti perustamisen jälkeen. Kun hän 7.7. kävi Porin Urheilutalolla ja Lure oli päällä. Kävelin Urheilutalolle jossa oli teinejä sekä facebook ryhmän perustajapariskunta, hienoa että voimme ryhmänä yhdessä harrastaa, jatkoi Penttilä. Pokémon Go Pori-ryhmä on kasvanut huimaa vauhtia ja 1000 jäsenen kunniaksi olemme lyöneet hynttyyt yhteen Lyttylän Liikenteen kanssa ja päättäneet suunnata Pokémon-apajiltaan legendaariseen Reposaareen pokémetsälle! Matkustamme yhdessä bussilla sinne ja takaisin ja katsastamme paikan päällä kävellen alueen parhaat pokéstopit, gymit ja kohdat, joista on aikaisemmin raportoitu mm. Charizard, Scyther ja Pikachu-havaintoja. Ohjelmaan on varattu aikaa lounaalle, joten pakatkaa omat eväät mukaan ja pidetään jossain luurien lähettyvillä piknic. Ladatkaa siis kännykkänne ja vara-akkunne, vetäkää liikkumiseen sopivat kengät jalkaanne, kertokaa kavereille ja heittäkää eväät reppuun - Tervetuloa mukaan! HUOM! Alle 16-vuotiaat huoltajan vain seurassa. Vastuu alaikäisistä osallistujista on heidän huoltajillaan. MITÄ? Pokéspere - Pokémon Go Pori goes Reposaari MISSÄ? Lähtö lauantaina 6.8. Raatihuoneelta klo 13 Reposaareen Lyttylän Liikenteen busseilla, paluu Reposaaresta klo 17 MITÄ MAKSAA? Meno-paluu lippu kustantaa 6€, KÄTEISMAKSU bussikuskille. Ei sitovia ennakkoilmoittautumisia. MIKSI? Koska Pokémon.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi