Uutiset

02.09.2016 / Johnny-Kai Forssell

Lapsis ry – lapsen ehdoilla

Highslide JS
Rasmus Forssell, kuva
Ulvilassa pidetyillä Suvilysteillä Lapsis ry sai mukavan pesämunan uusien toimitilojensa kunnostamiseen sekä myös avaamiseen. Vapaaehtoisjärjestö Lapsis on lapsen asialla, ja toimintaa on tiedossa paljon. Vauvakahvila, perhekahvila, vertaistukiryhmiä, tapahtumia ja erilaisia kursseja. -Tämä tila ja toimintamme ovat avoinna kaikille. Meillä on täällä lapsiystävälliset tilat, joita toki myös vuokraamme erilaisiin tilaisuuksiin, sanoo Anu Isotalo, puheenjohtaja. Muualla maassamme vastaavat yhdistykset ovat lähteneet liikkeelle reippaasti. Porin yhdistys ei koe tulevansa jälkijunassa. -Meillä on jo nyt yli 60 jäsentä ja uudet tilamme on nyt saatu avatuiksi, sanoo Isotalo. Yhdistys myös vuokraa lastenhoitovälineitä ja pitää lapsille jopa ensiapukursseja, yhdessä SPR:n kansa. Yhdistyksen monipuoliseen toimintaan voi tutustua Facebookissa ja internetissä. Uudet toimitilat sijaitseva osoitteessa Rautatien puistokatu 6 A. Tänään lauantaina yhdistyksellä ovat ovet avoinna klo 14. saakka.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi