Uutiset

16.09.2016 / Johnny-Kai Forssell

Liikkua ja kuntoilla voi vaikka ovet olisivat kiinni!

Highslide JS
-Jos säästösyistä ja -talkoista johtuen jotkut liikuntapaikat ovat jonkun aikaa kiinni, ei se liikkumista tai kuntoilua estä, jyrähtää Helvi Walli, kaikenlaisen liikkumisen ja kuntoilun tunnettu puolestapuhuja ja tekijä. Walli ei ymmärrä sitä voivottelua ja vaikerointia, jota asiassa on esitetty ihan päättäjätasollakin. -Nyt vain uutta asennetta, tapoja ja liikkeelle! Räiskyvä Helvi Walli antaa tuutin täydeltä. -Koko perhe metsään, eväät mukaan ja puista tukea ottaen jäsenten verryttelyä. Raikasta ilmaa, samaan syssyyn, voi poimia sieniä ja marjoja, hän jyrisee. -Sohvaperunoitten on helppo lähteä lähelle. Kevyen liikenteen väyläverkosto on loistava. Polkupyörät pois kellareista! Opetellaan uusia lajeja. Frisbee, petankki, boccia. Seurat ilahtuvat kun saavat uusia jäseniä! Wallin mukaan voi kotoa ottaa vaikka tuolin mukaan ja tehdä tuolijumppaa raikkaassa syysilmassa. -Ostakaa halpa potkulauta ja sitten vain menoksi. Tai tehkää retki raikkaan meren äärelle. Tai lintutorniin, tai jollekin tallille hevosia katsomaan. Walli muistuttaa, että jos nyt sattuisi niin, että oma uimahalli on suljettu, löytyy niitä lähikunnista jos uimaan pitää päästä. -Onko perhe koskaan lennättänyt leijaa tai ajatellut opetella golfia? Wallin mukaan kuntopolkuja on kymmeniä kilometrejä. -Nyt osa niistä on ruohottunut, kun ei ole ollut käyttöä. Ja jos on hieman viileä päivä, löytyy kotoa lisää päällepantavaa!

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi