Uutiset

20.09.2016 / Tapio Oksanen

Koko perheen moottoripyörä- ja mopotapahtuma porin päivänä 24.9.2016 Tiilimäen nesteellä klo: 15.00 alkaen

Highslide JS
Tiilimäen Neste eli Kespa ja Konepyöräklubi ry järjestävät Porin päivänä lauantaina 24.9. kaikille ilmaisen tapahtuman ja tapaamisen kaksipyöräisistä moottorilaitteista kiinnostuneille Kespalla kello 15.00 alkaen. Tapahtuman tarkoitus on esitellä moottoripyöräilijöille ja mopoilijoille sekä kaikille niistä kiinnostuneille moottoriharrastusta. Useimmat motoristit ovat aloittaneet moottoriharrastuksensa käymällä perinteisellä motoristien kokoontumispaikalla Tiilimäen Kespalla. Vuosia sitten monet mopoharrastuksensa aloittaneet ovat tavanneet nimenomaan Kespalla vanhempia motoristeja, jotka ovat avoimesti kertoneet millaista on liikkua mukavassa motoristiporukassa. Näistä mopomiehistä sekä -naisista on myöhemmin tullut moottoripyörällä liikkuvia motoristeja. Viime vuosina moottoripyöräkortin saamisesta on tullut yhä hankalampaa ja kalliimpaa, siksi monella aiemmalla mopoharrastajalla on moottoripyöräily jäänyt vain haaveeksi. Kutsu on käynyt: Tiilimäen Kespan yrittäjä Reijo Hietanen ja Konepyöräklubin puheenjohtaja Jouni Sillanpää sekä Uusi Pori -lehti haluavat Porin päivän kunniaksi saattaa taas mopoilijat ja motoristit vahvasti yhteen järjestämällä tapaamisen, johon kaikkien kaksipyöräisten ja asiasta kiinnostuneiden olisi helppo tulla. Jouni Sillanpää kutsuu kaikkia Satakuntalaisia moottoripyörillä ajavia kivalle loppukauden ajelulle Kespalle ja samalla tekemään nuoremmille tutuksi motoristeille rakasta moottoriharrastusta. -Vaikka Konepyöräklubi onkin tässä tapahtumassa mukana kutsujana, toivomme mukaan kaikkia moottoripyöräkerhoja ja motoristeja, sillä nuorissa on lajimme tulevaisuus, sanoi Sillanpää. Yrittäjä Reijo Hietanen on itsekin ollut nuorempana motoristi ja kokoontunut kavereiden kanssa nimenomaan Kespalla. Siksi hän toivottaa kaikki mopoilla ja moottoripyörillä liikkuvat tervetulleeksi yhteiseen meetingiin ja lupaa tarjota kupin kahvia kaikille kypärän kanssa liikkuville . ” -Mukavaa oikeasti olisi kun saisimme paljon kaksipyöräisiä paikalle, niin mopoja kuin moottoripyöriäkin sanoi Hietanen. Puheenjohtaja Jouni Sillanpää lupaa vielä, että kaikki jotka tapahtumassa haluavat liittyä Konepyöräklubiin saavat tapahtuman kunniaksi liittymismaksun ilmaiseksi, eli maksavat vain 50 euron jäsenmaksun. Kutsumme siis kaikki mopoilijat ja motoristit sekä kaksipyöräisistä kiinnostuneet yhteistapahtumaan Porin päivän kunniaksi, toivottavasti tästä saadaan mukava perinne. Tätä 24.9. kokoontumistietoa kannattaa jakaa kaikille tutuille myös facessa ja muuallakin somessa, tähdentävät Hietanen ja Sillanpää.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi