Uutiset

25.09.2017 / Johnny-Kai Forssell

Kitaran nuori mestari poikkesi Eurajoella

Highslide JS
Olli Soikkeli
Vaikka suorastaan ihmelapsesta eri sovi puhua, on 26-vuotiaan Olli Soikkelin ura on ollut nopeaa ja nousukiitoista. Niin on hänen soittonsakin. Mustalaismusiikkityyli, Django Reinhardtin hengessä, on Soikkelin ominta aluetta. Toki taidon lisäksi vaaditaan hyvät, kansainväliset yhteydet ja toimijat jotta ura urkenisi maailmalla. Soikkeli on esiintynyt USA:ssa tiheästi, asustanutkin New Yorkissa. Kun kyseessä on maailmanmainetta hankkinut ja saavuttanut taiteilija, niin esiin saattaa nousta kysymys: Miksi Soikkeli konsertoi juuri Eurajoella? Asiaan on nopea ja hyvä vastaus: Jyrki Kangas! -Sain hyvän vihjeen Jyrki Kankaalta, joka mökkeilee täälläpäin, sanoo Eurajoen sivistysjohtaja Vesa-Pekka Leino. -Itse asiassa meillä on nyt tällainen Musakammari -suunnitelma. Tarkoituksena on hankkia Eurajoki-saliimme korkealuokkaisia artisteja, saada yleisöä muualtakin, kuten Soikkelin konsertissa huomasimme. Konsertteja olisi ehkä 3 – 4 vuodessa.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi