Uutiset

29.09.2017 / Johnny-Kai Forssell

Mistä kaikesta tyhjät liikehuoneistot kertovat?

Jos aikaa ei voi kutsua lamaksi niin miksi kaupunkikuvassa on niin paljon tyhjiä liikehuoneistoja. Onko menossa vain jokin murros, muuttoliike, jonkinlainen keskittyminen? Imaisiko Puuvilla enemmän yrityksiä suojiinsa kuin oletettiin ensin? Siirtyikö ostava väki Puuvillaan suuremmassa määrin kuin ennakoitiin? Onko keskustan kehittäminen keskittynyt vain asuntotuotantoon? Eivätkö keskustan pienet ja suuremmat kauppakeskukset pysyneet vauhdissa mukana? Onko torin ympäristön suosio vain myytti? Onko syy maksullisissa pysäköintipaikoissa? -Kyllä Puuvillan kohdalla voidaan puhua tosiasiasta, ja se on tullut jäädäkseen, sanoo tiimiesimies Peter Kouvo Vuokraporista. -Tyhjät toimistotilat eivät kerro mistään taantumasta, ne ovat kyllä tasapainossa. Vuokravälitysyrityksiin nämä asiat eivät vaikuta, koska vuokraamiset tapahtuvalta maltilla ja hintoja sopeutetaan. Myöskään toimistohotelliajatusta ei Porissa juurikaan ole, koska meillä ovat vuokrat järkeviä. Kun otetaan kävelykatu puheeksi, liputtaa Kouvo heti. -Kävelykadun kattaminen on erittäin järkevä ja hyvä ehdotus. Jossakin piilee kuitenkin syitä keskustan ja kävelykadun hiljaisuuteen kun lähdetään vertaamaan Poria vastaavankokoisiin kaupunkeihin. Niissä sekä tori että kävelykatu ja muu keskustan elämä on todistetusti vilkkaampaa.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi