Uutiset

24.11.2017 / Johnny-Kai Forssell

Kahvia Kallon katveessa

Ikihongat nurin, koelaituri palasiksi, paskakaivojärjestelmään pakolla, tuhkanpesulaitos ja Kallon Loiston himmennysyritys…Meri-Pori on tapetilla. Ja näillä näkymin pysyykin. Suomen vanhimmalle ”urheiluseuralle” piti lukea lakia. Rakennus ei ole tekijäinoikeudellinen taideteos. Sitä saa kuvata ja siitä tehdä maalauksen, t-paidan, laulun tai elokuvan. Luvan kysyminen on toki kohteliasta. Koska elämme aikoja, jolloin majakoita, sotaväen salaisia luolia ja vesitorneja myydään niitä haluaville, unohdetaan usein yhteinen hyvä ja ilo. Purjehdusseuran pytingit ovat sijoittuneet yhteishyödyllisyyttä silmälläpitäen hankalasti. Rannan puolella on isompaa kippoa ja pienempää, toisella puolella kalliota. Ja välistä menee tie joka on kaiken lisäksi ihan yhteinen. Tähän väliin sijoittuvat vielä luotsien rakennukset ja alukset. Jossain nurkassa savustettiin kalaa, eikä senkään nurkan kohtalo ole aivan riidaton ollut. Ja sitten tuli Hakalan Kari, ihmisystävä, humaani kosmopoliitti ja Thalian temppelin huippuammattilainen. Hankki luvat, täytti proopuskat, naulasi ja naputti. Tuli hyvää, kaunista jälkeä. Kallon Loisto. Sitten leimahti. Jääkiekkokaupungin älähdyksiä lainataksemme, alkoi matsi Eliitti vastaan Boheemi. Toimitukseen on ottanut yhteyttä kolme henkilöä. Kaksi ilmoittanut eroavansa BSF:n jäsenyydestä ja yksi kertoi muuten vain häpeävänsä. Mu Pori on kaunis, vaikkei siltä rintamalta ole kuulunut pihaustakaan.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi