Uutiset

13.10.2021 / Uusi Pori

Vt 8 Turku–Pori: ohituskaistahanke valmistui – kolme ohituskaistaparia on käytössä

Highslide JS
Kuvassa: Risto Rauva, työnjohtaja, Destia, Timo Niemi, työmaapäällikkö, Destia, Eetu Väisänen, projektijohtaja, Destia ja Kari Partiainen, projektipäällikkö, Väylävirasto.
Vt 8 Turku–Pori-tieosuudella on rakennettu kolmea ohituskaistaa 2020–2021 välisenä aikana. Mynämäen ohituskaistojen parantamisen lisäksi tielle rakennettiin kaksi täysin uutta ohituskaistaa: yksi Nästi–Kovero-välille Laitilaan ja toinen Eurajoelle Kämppä–Peränkylä-välille. Kaikki kolme ohituskaistaparia on nyt saatu valmiiksi. Valtatie 8:n parannushankkeen tavoitteena on lisätä valtatien turvallisuutta, sujuvoittaa ajomatkoja sekä suojata alueen pohjavedet. Hankkeen projektipäällikkö Kari Partiaisen mukaan rakennustyöt ovat sujuneet hyvin: “Olen iloinen, että rakennustyöt saatiin tehtyä ilman vakavia työtapaturmia eikä liikennehaittakaan ollut kohtuuton.” “Onnistuimme parantamaan kasitien turvallisuutta ja työt ovat sujuneet hyvin. Kaiken lisäksi pysyimme aikataulussa ja alitimme budjetin 20 prosentilla,” sanoo Väyläviraston projektipäällikkö Elina Keränen. Lähde: Väylävirasto

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori   /    puh. 050 3233 058    /    email: info(at)uusipori.fi