09.07.2019 / Johnny-Kai Forssell

Niukasti lomaa

Yhytimme kansanedustaja XY:n eduskuntatalon vieressä olevalta kesäterassilta. -Huomenna alkaa eduskunnan kesäloma, mutta te taisitte ottaa varaslähdön? -En suinkaan, minulla on täällä juuri valiokunnan jäsenten varjokokous. -Mutta eihän täällä ole muita kuin te? -Kuten juuri sanoin. -Miten aiotte nyt viettää kesälomaanne? -Oi voi, tekemistä ja edustamista ja äänestäjien tapaamista on paljon. Suomi Arena, Savonlinnan oopperajuhlat, Talin Golf Open, Kouvolan Asuntomessut. Juuri ja juuri ehtii, loma jää lyhyeksi. -Mutta tehän palaatte eduskuntatyöhön vasta syyskuussa. -Pitää valmistella kautta, osallistua puoluekokoukseen ja piipahtaa Brysselissä. -Mutta tehän ette ole meppi? -Pitäähän minun käydä katsomassa, että mepit tekevät työnsä. Kiire tulee. -Mutta lomaahan on teillä neljättä kuukautta! -Kyllä siitä pitää löytyä muutama päivä perheellekin. -Joulunaikaan sitten ainakin löytyy, joululomaahan teillä on kuusi viikkoa. -Miten nyt sitten kukin sanan loma mieltää. -Istuntoaikana teillä on hyvää aikaa, perjantai-iltapäivästä tiistaihin. -Oi voi, silloin on valtuustoa ja kunnanhallitusta ja muutama lautakunta. -Mutta ei perjantaina, eikä lauantaina, eikä sunnuntaina? -Puhujamatkoja, ja aina kiire ehtiä junaan tai bussiin. -Mutta tehän olette tehnyt joka matkan lentäen? -Älkäähän nyt, kerran menin kotiin henkilöautollakin. -Niinhän te menitte. Tosin taksilla, 840 kilometriä. -Lomistako vai mistä meidän piti puhua. Eikö muita aiheita ole?

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi