Uutiset

24.11.2021 / Uusi Pori

Murhia Noormarkun kirjastossa lauantaina - jännittävä rikosaiheinen tapahtuma Noormarkun kirjastossa lauantaina 27. marraskuuta kello 11–16.

Dekkareiden, jännityksen ja true crime –kirjallisuuden ystäville järjestetään jännittävä rikosaiheinen tapahtuma Noormarkun kirjastossa lauantaina 27. marraskuuta kello 11–16. Dekkaripäivän teemana on todellisuuden ja fiktion välinen ero. True crimesta tulee kertomaan rikostoimittaja ja -kirjailija Linda Rantanen ja esikoisdekkariaan Kuusi elefanttia saapuu esittelemään kirjailija ja taiteilija Marikki Piirtola. Kirjaston henkilökunta avaa dekkarikirjallisuuden historiaa ja moninaisuutta luennolla, kirjavinkeillä ja -näyttelyllä. Ohjelmassa on myös keskustelupiirejä, aiheeseen sopivaa visailua, pakohuone ja poistokirjamyyntiä. - Mahtavaa saada vihdoinkin järjestettyä näin monipuolinen ja iso tapahtuma, iloitsee Noormarkun kirjaston vastaava kirjastonhoitaja Anna Riihiluoma. Tekemistä löytyy koko päiväksi, ja myös Suomen dekkariseura ry on paikalla esittelemässä toimintaansa kello 11–14. Päivän aikataulu: Klo 11.30: Avajaiset Klo 12.00. Luento: Mitä dekkarit ovat? Puhujana Anna Riihiluoma Klo 12.30: Haastattelussa rikostoimittaja Linda Rantanen Klo 13.30: Keskustelupiiri: Yhteistä keskustelua lempidekkareista Klo 14.00: Valokeilassa kirjailija Marikki Piirtola Klo 14.30: Paneelikeskustelu Klo 15.00: Dekkarivinkkaus Koronarajoitusten vuoksi tapahtumaan osallistujia pyydetään esittämään henkilöllisyystodistus ja koronapassi. Omatoimikirjastoon pääsee kirjastokortin ja pin-koodin kanssa, ja muuten Noormarkun kirjasto on avoinna Dekkaripäivän vierailijoille. Lähde: Porin kaupunki

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori   /    puh. 050 3233 058    /    email: info(at)uusipori.fi