Uutiset

29.07.2021 / Uusi Pori

Mu Poris o koko maailma on Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry:n järjestämä kaikille avoin ja maksuton tapahtuma sunnuntaina 8.8.

Mu Poris o koko maailma on Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry:n järjestämä kaikille avoin ja maksuton tapahtuma sunnuntaina 8.8. Kirjurinluodon Lokkil-lavalla klo 11-19. Tahdomme tarjota mahdollisuuden matkata maailman ympäri poistumatta Porista. Tapahtumassa on esittelypisteitä eri kulttuureista ja Lokki-lavalla on eri kulttuurien esityksiä mm. musiikin, laulun ja tanssin merkeissä. Kokonaisuudessaan edustettuna on noin 20 eri kulttuuria. Esittelypisteet ovat esimerkiksi kahvilatyyppisiä tai askartelupainotteisia. Pisteillä on myös kulttuureille ominaisia maistiaisia, taidetta ja käsitöitä. Tapahtuma toteutetaan Porin kaupungin Rakkaudella porilaisille hyvinvointirahalla, vapaaehtoistyönä ja tiiviissä yhteistyössä useiden paikallisten toimijoiden kanssa. Paikalla on myös erilaisia ravintoloita myymässä omia tuotteitaan. Lähde: Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori   /    puh. 050 3233 058    /    email: info(at)uusipori.fi